Glædespiger københavn bordel hvidovre

glædespiger københavn bordel hvidovre

alt blidt samt det lidt mere avancerede indenfor intimmassage. Jeg sutter dig uden kondom, og du må komme i min mund eller ud over mig. Alle andre former er naturligvis med kondom. Jeg er ekspert i anale lege, som jeg gerne leger gensidigt, ligesom jeg er til gensidige sorte kys. Du kan også vælge mellem et rigt udvalg af dildoer, som kan sættes på min strap-on for intens og spændende nydelse for dig, men du skal fortælle mig, hvordan du kan lide det, for jeg kan ikke dominere dig.

Jeg kan til gengæld lide at få frække klaps i numsen og for seriøse gentlemen kan jeg, efter aftale af grænser, være slavetøs. Som slavetøs ligger jeg på knæ for dig, parat til at opfylde dine frække lyster. Igen, Fortæl mig, hvad du fantaserer om, så finder vi ud af det. Når du vælger mig som slavetøs, kan du bruge alle mine huller (Dansk og Græsk er selvfølgelig med kondom) og jeg er til "deep throat endefuld, urin og pisk, men jeg er dog ikke til meget hård spanking eller bondage. Drømmer du om to piger sammen? Lejlighedvis holder jeg frækt sexparty sammen med de andre piger- hold øje med kalenderen. Priser, fransk og Superfransk 600.

Deep throat i 15 minutter 800. Blid sex i en halv time 800. Blid sex med græsk i en halv time 1000 Blid sex i en time 1600. Blid sex med græsk i en time 1800 Slavetøs i en halv time 1500. Slavetøs i en time 2500. Du kan ringe eller sende en sms til min telefon (42437624 som jeg svarer, når jeg har vagt. Min e-mailadresse er: Billeder, om mig, jeg er en fræk varm og liderlig kvinde, med en lækker solbrun krop og et par store smukke bryster i H størrelse.

Jeg er glatbarberet Og tilbyder de hotteste cocktails, samt græsk, superfransk og tænder på ægte kys. Lejlighedsvis er June min slavetøs eller vi holder frækt sexparty - hold øje med leger også med piger og par og 2 mæf : Gerne SMS Mine faste vagter er tirsdage skiftende mellem dag- og aftenvagter, men. Priser, fransk og Superfransk 500/600. Blid sex med græsk i en time 1800 Du kan ringe eller sende en sms til min telefon (81936789 som jeg svarer, når jeg har vagt. Sød, dejlig, buttet blondine med store bryster og et kønt ansigt tilbyder alt blidt. Sutter dig uden, men dansk er selvfølgelig med kondom. Jeg vil nyde at give dig kærlig massage både før og efter. Kik forbi - eller sms til (der svares kun på sms).

Sara, billeder, om mig. Slank og sød blondine i start 40rene elsker dejligt intimt samvær med fokus på gensidig nydelse. Jeg tilbyder alt det blide og behagelige, men synes dog også det er frækt med små klaps bagi. Og fortæl mig endelig om dine lyster og fantasier, og så ser vi om jeg kan indfri dine ønsker. Tilbyder også græsk, dog med forbehold, og ansk, alle former er med kondom. Men du må godt komme ud over mig. Jeg er helt ny i faget, men er en frisk og sød pige, og meget nærværende.

Jeg glæder mig til at forkæle gentlemænd i alle aldre, i intime og lækre omgivelser til spændene erotiske lege. Det eneste jeg forventer er at du møder op ren og S til (opkald besvares så vidt muligt i åbningstiden). Priser (Alle former er med kondom) Fransk 600. Blid sex med græsk i en time 1800. Billeder, om mig, hVIS DU DRØmmer OM AT blive forkÆLET OG forfØRT AF EN moden, velskabt, SØD, varm, naturlig BEHÅRET, sexet, skrupliderlig quinde SOM elsker AT lege MED DIG OG selv blive leget MED, OG SOM KAN FÅ DEN. A indbefatter DEN SKØnneste omgang fransk.

OG PRØVER AT IMØdekomme dine Ønsker, KOM OG BESØG MIG. DU VIL have MIN fulde OPMÆrksomhed FRA start TIL slut. DU VIL FÅ EN KÆresteoplevelse MED dejlige varme KYS, BLØDE KÆrtegn OG ALT DET blide OG dejlige. Krydderiet ER JEG DOG ÅBEN overfor. FortÆL MIG hvad DER TÆnder DIG OG JEG skal GØRE hvad JEG KAN FOR AT DU skal FÅ EN SKØN OG dejlig oplevelse. Hvis dette HAR fanget DIN OPMÆrksomhed, SÅ send MIG EN SMS PÅ OG fortÆL hvad TID DU EVT kunne TÆNKE DIG AT BESØGE MIG.

JEG VIL GLÆDE MIG TIL AT SE DIG OG TIL AT GØRE DIN DAG ekstra varm OG GOD. Rebecca, billeder, kære alle jer søde mænd, som har besøgt vores lounge. Jeg har besluttet at stoppe med loungen for at få lidt mere fritid :-) Det har været nogle dejlige stunder sammen med jer, og det vil jeg og mine søde kollegaer gerne sige jer tak for. Hos june, ligger på Ahornsgade 1 kælderen. Der står "HJ" på døren. Stedet ligger tæt ved Sankt Hans Torv på Nørrebro, og der er et moderne parkeringsanlæg tæt ved på Nørre Allé. Der er også altid ledige parkeringspladser i området ved De Gamles By, som ligger i gåafstand fra Ahornsgade. Du kan ringe eller sende en sms til June på telefon 42437624. Junes e-mailadresse er: Find mig på kortet herunder, klik på kalenderen for at se detaljer. Alle pigerne som du kan møde her hos Mon-Cherie, er ægte varme feminine femme-fatale-modeller som opfylder dine hedeste drømme.

Vi er yderst forskellige af sind og ydre. Men fælles for os alle er, at vi er velplejede og imødekommende, og er her fordi vi har lyst Masser af lyst. Hos os er der virkelig kræset for detaljerne. Vi har to store stemningsfyldte suiter, som på stilfuld vis danner rammen om en sanseberigende elskovsstund. I Himmelsuiten har du mulighed for at nyde din foretrukne elskerinde, i en drøm af en himmelseng, svagt oplyst af prismekroner og et væld af levende lys. Du kan også vælge spejlsuiten, hvor en symfoni af spejle gengiver jer i alle tænkelige vinkler. Vi har ligeledes et lækkert badeværelse, hvor du evt. . kan nyde et brusebad med eller uden selskab.

Er du til den mere mørke side af erotikkens univers, har vi et stort og lækkert S/M univers, med gynækolog bænk, kæder til ophængning, masser af spejle og seng.   Du kan vælge at bestille tid hos netop din yndlingselskerinde, og dermed undgå ventetid. Eller du kan bare komme forbi uanmeldt. Skulle der være optaget, bliver du naturligvis budt indenfor i vores hyggelige ventefaciliteter, frisk kaffe og dagens avis. Pigerne PÅ MON-cherie tilbyder KUN sikker SEX. OBS OBS OBS -OBS VI HAR FÅET NY E-mail adresse.

Skriv TIL OS PÅ denne mail: På gensyn Mon-Cherie pigerne. Vi er dem du rigtig gerne må lege med. Vi er det frækkeste selskab! Vi er et team af modne, danske kvinder der alle glæder sig til at byde dig velkommen i vores sexuelle univers. Da vi jo har en vis alder, mener vi selv at vi rent sexuelt har noget med i "bagagen" og en masse at byde ind med. Jo ældre vi bliver, jo mere liderlige bliver. Vi glæder os til at blive.

glædespiger københavn bordel hvidovre glædespiger københavn bordel hvidovre

Læser Kommentarer

Skrive en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *