Gode spørgsmål til date mega sex

gode spørgsmål til date mega sex

du bestemmer dig for at få et barn. Er der nogen i din familie som du virkelig ser op til? Hvad er din livret? 3 minutter, når man er på første date handler det om at lære hinanden at kende, for at finde ud af om man skal fortsætte med at ses, eller om man i virkeligheden vil være foruden. Hvordan var du som barn? Hvis ja, hvad er dit forhold til dem? Er du til hunde eller katte?

Alle har et sted i verden, som de virkelig elsker eller savner. Hvad er dit forhold til nips? Ligner din ekskæreste mig? Første date er der hvor man kan spørge i øst og i vest, fordi man netop ikke kender personen endnu. Hvad lavede du sidste weekend? Eller ham: Hvordan ser du ud uden make-up?

Hvilken film har du sidst set? Hvem i din familie minder du mest om? Er det noget ved mig, du ikke bryder dig om her 2 minutter inde i daten? Til ham har du nogensinde prøvet dameundertøj? Hvad er din yndlingsdrink? Hvis du skulle vælge mellem en bil og en ny barnevogn til dit barn hvad ville du så vælge? Går du til psykolog? Særligt første date er vanskelig, eftersom man overhovedet ikke kender hinanden. Ser du nogle TV serier?

Hvad er du mest utilfreds med ved din krop? I stedet for bare at spørge om det klassiske; hvilken serie følger du med i? Har du nogle drømme? Famlie, har du en stor familie? Det kan både være lande, men også steder i jeres. Tager du hårde stoffer? Har du nogle sexfantasier om det modsatte køn, som du endnu ikke har udlevet? Gik du til noget sport som barn?

Hobbier, hvad laver du typisk i weekenden? Hvad synes du er den perfekte date? Er du venner med din ekskæreste på Facebook? Har du været utro og hvis ja, hvorfor? På denne måde finder du ud af, om din date er tæt på hans familie eller. Dating, hvad fik dig til at spørge mig ud/takke ja til at tage på date med mig? Spørgsmålene er delt op efter kategori, så du nemt kan danne dig et overblik. Har du nogen søskende? Brug spørgsmålene til hvis I går i stå i en samtale og brug dem ikke til at interviewe den anden, ved at tage hvert spørgsmål slavisk for det bliver bare mærkeligt.

Hvad er dit korteste forhold? Hvilken TV-serie vil du helst medvirke i? Hvad er det længste forhold du har været i? Kan du lide at tage til koncerter? Kan du lide at tage i teatret? Og dating er sværere at mestre end en omgang hjerterfri.

Hvad er dit forhold til pommes frites og kebab søndag morgen? Til ham: Hvordan er din sædkvalitet? En god date er en date hvor samtalen flyder naturligt. Har du nogle arvelige sygdomme, jeg burde kende til? Er jeg egentlig bare din rebound? Kan du lide dine kollegaer? Hvis du var en bil, hvilken bil ville du så være? Kroner i poker, hvad ville du så bruge pengene på? Uanset hvilken attitude, man går ind til en første date med, så er det ultimative formål altid at finde sig en partner for livet. (Det rigtige svar er en cykel:-).

Leder du efter en kæreste eller en bolleven? Har du spillet nogen instrumenter? Og derfor nærmest ikke kan tillade sig at snakke om noget, der ikke er super overfladisk. Hvad for noget musik hører du? Har du nogle venner? Er du venner med din ekskæreste? Hvad var den sidste udflugt du har været på? Er din eks-kæreste pænere end mig?

Går du på mange dates? Hvad er dit drømmejob? Lytter du til nogle podcasts eller radioprogrammer? Hvordan har du det med tanken om, at jeg måske er den sidste, du har sex med nogensinde? Hvordan ser dine arbejdstider ud? Men ved at spørge viser du, at han godt kan åbne sig op for dig.

Hvad kan du bedst lide ved det du laver? Hvilken bil kører du i? Mit Dating ønsker dig en god date. Vi håber du kan bruge vores liste til noget, om ikke andet så bare for at få inspiration til hvad I kan snakke om på jeres første date. Vil du have børn? (Du skal ikke svare en varevogn). Plus, du ved hvad du skal bestille næste gang.

Hvad gør du med dit tøj, når du har taget det af? Er du A eller B-menneske? Er de fleste af dine venner; singler, i forhold eller gift? Hvad fik du tiden til at gå med? Det sætter gang i snakken om, hvad han har prøvet af vilde ting, og hvad han godt kunne tænke sig at prøve. Hvor kan du lide at tage ud henne? Hvad er dit yndlingssted i verden?

Hvis du kunne have hvilket som helst arbejde som ikke er det du laver nu, hvad skulle det så være? Hvem har du det tætteste forhold til i din familie? Det er nemt at tale længe om noget, I holder. Kunne du forestille dig at starte uddannelse igen? Hvordan vil du beskrive din hårvækst ud fra følgende tre valgmuligheder? Jeres date skal selvfølgelig ikke lyde som 100 spørgsmål til professoren, men det er rigtig rart at have nogle spørgsmål i baghånden, så du undgår pinlig tavshed på jeres første date.

Hvilket politisk parti stemmer du på og hvorfor? Det kræver at han åbner sig lidt om der, for måske laver han faktisk noget helt andet, end hvad han i virkeligheden har lyst til, og så kan det være svært at indrømme. Hvor er du vokset op? Arbejde, hvad arbejder du med? Hvad er din favorit drink?

Har du et skjult talent? Hvilken vej mener du at toiletrullen skal vende? Så spørg på en lidt anderledes måde, for at komme ind på serie-snakken. Hvorfor er du single? Har du planer om at blive gift en dag? Hvis du vandt 1 mio. Hvad er dit længste forhold? Har du nogle særlige egenskaber, som du måske kunne lære mig? Det er sjovt at fantasere om den ideelle date, og måske I kan gøre den til en realitet en dag. Her er 58 spørgsmål, som du al hemmelighed gerne vil stille modparten på første date og have ærligt svar på, men som du aldrig får lov at stille uden han eller hun løber skrigende væk.

Hvem var din bedste ven/veninde som barn? Hvilken bog har du sidst læst? Du kan lære meget om en person ved at kende deres yndlingsdrink. Har du noget på din bucketlist, som du ikke kan vente med at få krydset af? Om din date, kan du lide at lave mad? Måske I kan inspirere hinanden? Det virker måske som et skørt spørgsmål, men stort set alle er enten det ene eller det andet. Hvor ofte ville du dyrke sex, hvis det kun var op til dig?

Hvor ofte tager du opvasken? Derfor har vi samlet en masse spørgsmål du kan stille på første date, så du kan lære din måske kommende kæreste bedre at kende. Måske du kan hjælpe med at krydse nogle af dem af? I så fald hvornår og hvor mange? Det kunne sætte en venlig debat igang, eller I finder ud af, at I også har det tilfælles. Ville du gå tilbage i tiden hvis du kunne? Men meget kan gå galt, allerede inden man når så langt. Hvor ofte spiller du poker? Det er meget rart at vide, så du ved, hvad du kaster dig ud i, hvis I ender med at blive kærester.

Men nogen gange kan det være svært at finde på hvad man skal spørge om, og der kan opstå en ubehagelig og akavet stilhed hvis man ikke er forberedt. Mild, medium eller kraftig. Har du nogle smitsomme sygdomme, jeg burde kende til? ( hav selv en klar, hvis du spørger dette ) Kan du bedst lide øl eller vin? Hvor meget alkohol drikker du om ugen? Har du nogle hobbyer? Kan du lide at rejse? Er der noget jeg bør vide om dig? Er du en katte-person eller hunde-person?

Gode spørgsmål til date mega sex - Læs Mit

Hvor længe har du været single? Hvis jeg fortæller dig, at jeg allerede har Googlet dig og stalket dig på internettet vil du så løbe skrigende bort? Hvordan synes du, det går indtil videre? Kan du lide din chef? Kultur og underholdning, hvilke bøger kan du lide at læse? Har du nogle søskende? Kan du overhovedet lide mig? Har du nogen familietraditioner?

Celebrity sex: Gode spørgsmål til date mega sex

Massageklinik odense erotisk massage kolding Thai massage i esbjerg saftig sex
Pige søges til trekant yoni massage københavn 634
Cockring sauna callboy saarland Ficken in würzburg erotische massagen rostock
Nøgne kvinder og mænd pad thai 473
Har du nogen tatoveringer? Har du lyst til det? Tags: Dating, første date, datingspørgsmål. Har du tænkt dig, at have sex med mig og så aldrig ringe tilbage? Har du en fetish (og kan du vedligeholde den uden min hjælp)? Men tænk sig, hvor meget tid og hvor mange knuste hjerter, man kunne spare, hvis man måtte spørge om alt uden at blive stemplet som en kontrolfreak. Hvis ja - hvor mange? Til hende: Fungerer din livmoder som den skal?

Læser Kommentarer

Skrive en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *